Örebro


Åhh... Nu har det varit vår här ganska längre, varmt och jag hade lagt tillbaka vinterjacka och tog fram en fin ny parkas..
Då kommer snö!!!......

Suck......

Ja ja, idag ska vi 3 åker till Örebro och hälsa på Peter´s föräldrar, det gör mig nervös!!!!.... Jag har ju redan träffat dom men det är först gång för Benjamin.....

Pirrigt.....=)

Ha en trevlig helg!....

Göteborg, nu har staden en uppdrag, är att se till det är vår när vi kommer hem igen! ;)

Tjohej!

en hel dag utan något krav....

Äntligen, ny mobil!....


Är så nöjd med min ny nalle... Nu är det roligare att svara på er sms...=)

Idag tog jag så lugn och ställa inte krav på mig, vilket var så skönt, dessutom var Peter ledig så vi åkte in Femman och jag lämnade tillbaka några klädplagg som jag inte vill ha, sen gick vi runt stan, sen satte vi vid statyn i Kungsportplatsen och bara njöt av solen och värme.....

Sen skulle vi ta buss hem men tog en annan buss som åkte en annat väg, alltså förbi Norra Älvsborgstranden, skönt bara sitta i bussen lite längre och mysa o bara titta på allt som åker förbi...

När vi var hemma igen så åt vi lite lättmat och mysat i soffan framför TV, efter all mys beslöt vi att gå på lite promenera runt frölunda....

En härlig dag utan något krav!.....

  
Peter hade min diadem på sig, han är bara så sött!...=)

Imorgon kommer Benjamin hem igen, trots har det varit härlig med inget krav på mig men det är så skönt att ha Benjamin hemma igen!....

Nu har Peter fixat tacos, då blir det Wipeout och Sannings ögonblick med gotti ikväll! =)

Tjohej! ♥


livet är så orättvis!



Familj Bergqvist!

Vi tänker på er hela tiden!

Josefin, jag kommer snart!

KRAM KRAM!

www.josseb.blogg.se

Ett försök till upplysning...:)

Hej alla nyfikna bloggare, ja nu är det väl hög tid att jag svarar på era frågor som ni ställt till mig, Vi får väl se om ni blir nöjda med mina svar:)

Postat av: Piggelin

Hej Peter!
Hur kom det sig att du läser tolklinjen om jag nu har förstått rätt att du läser nu till tolk?
Vad är bästa med Pea? Nämn 5 saker som är bästa med henne:)
Ska du och din Pea kolla på vfilmgalan i örebro nästa helg?
ehum.. har ju inte träffat dig men du verkar trevlig, är det korrekt?;)
hihi..


Tjena Piggelin, jag önskar jag hade ett definitivt svar på den första frågan men jag tror det handlar om att jag har ett stort språkintresse, och att jag gick på Risbergska i Örebro och såg mycket teckenspråk, men jag lärde mig bara teckna typ "hund katt och hus =)" men sen använde jag inte några tecken på över tio år. Sen en dag hörde jag talas om tolklinjen och samtidigt var sugen på att fortsätta plugga och fastnade totalt för teckenspråk och tolkning.


Hmmm...Fem saker som är bäst med Pernilla, tja inte så lätt, jag gillar alla hennes egenskaper, men kan välja ut det bästa:

•1.    Jag älskar att hon skrattar mycket med mig, vi har väldigt roligt tillsammans

•2.    Hon är otroligt mysig och varm person som är så lätt att tycka om

•3.    Hon är mycket snygg och jag blir varm av att se på henne

•4.    Hon är ärlig och säger alltid hur hon mår och vad hon tycker

•5.    Hon är en bra mamma och hamnar hon i svåra situationer så löser hon det och imponerar dagligen på mig, jag är övertygad om att det inte finns nåt som hon inte klarar av, en sån tjej vill jag ha.


Tyvärr så blir det nog inte någon filmfestival för oss, men det blir ju fler sådana.

Om jag är en trevlig kille....tja det får du avgöra när du träffar mig=)


Postat av: Lotta

Jag har inga frågor, Peter, men flytta till Pernilla och säg upp din lägenhet! Pernilla uppskattar det säkert ;)


Tjena Lotta!!

Ja det blir nog så ja, jag är nästan aldrig hemma i min lägenhet längre, bara ibland om jag ska hämta något eller betala räkningar och kolla posten.


Postat av: Fia

Kul med gästblogg!
Peter... Vad tänkte du när du såg Pea för första gången?
Ska du hem till Örebro snart och följer Pea med? :)
Jaa, det får räcka så.

Kramelikramm på er 3! :)

Hej Fia!!

Ärligt talat så tänkte jag, jävlars vilken snygg tjej, hon verkar trevlig, jag vill lära känna henne, sen fick jag kämpa lite för att få träffa henne, men det var värt allt slit....

Jag vet inte riktigt när det blir gamla trevliga Örebro nästa gång, har så mycket i skolan och måste jobba på helgerna för att det ska gå ihop ekonomiskt, sen är det ju innebandymatcher med Surd en del helger, så vi får se, men självklart vill jag att hon följer med.


Postat av: Anna
Men frågor till Peter har jag nog inga^^
Eller .. hmm .. hehe ... När hade du tänkt fria;P


Hej på dig Anna!!

Det är svårt att säga när jag tänkt fria, men när jag gör det så lovar jag att du blir den andra personen som får veta efter Pernilla....


Postat av: Sofia

Peter: Jag har inga frågor men jag vill att du lovar mig att du SKA behandla Pea som en prinsessa! :)
 

Hej Sofia!

Ja jag lovar detta, man kan inte göra annat för Pernilla är en av de bästa och snällaste människorna jag träffat.


Postat av: Sarah från Falkenberg

Hm, fråga till peter:
vad ser du hos pea, vilka sidor är bäst?
Vad tänkte du om henne när du såg henne första gången?:)
Kan du tänka dig att skaffa barn med henne nån gången?(hihi)


Hej Sarah!!

Alla sidor hos henne är bäst, jag har inte upptäckt några dåliga sidor alls, hon är snäll, ärlig, mysig, rolig, skrattar underbart, och blir inte helt galen när jag är på skoj humör och skojar med henne hela tiden och låter bli att ge mig smisk fastän jag ibland förtjänar lite av detJ

Jag reagera nog som de flesta killarna när de ser henne "oj en snygg tjej, undrar om hon är singel" sen tycket jag hon verkade trevlig positiv och ha en speciell glimt i ögat som jag fastnade för direkt, så jag lovade mig själv att lära känna henne.

Jag kan absolut tänka mig att skaffa barn med Pernilla när jag är klar med skolan, jag vet ju att hon är en underbar mamma, och jag ser en framtid med henne absolut.


Postat av: Åsa

Åhh.. svårt .. och pinsamt fråga.... skratt
till dig Peter....
Jaa jag är glad att du hittar en vacker tjej som du älskar henne och måste vara rädd om henne du!!!
kan du tänka dig vara lyckligt med henne och är sugen att förlovad med henne ( dumt fråga ) he he
annars behöver du inte svarar.... SMILE...
Jaaa... räcker tror jag:S våga inte mer fråga... känner för långt.. hyff stannar kvar ...=)
tack för mig


Hej Åsa!!

Jag är otroligt glad att jag hittade Pernilla och att hon vill vara med mig, och jag ska ta hand om henne, jag lovar att det blir inte roligt för den som behandlar henne illa!!

Jag är redan lycklig med henne och självklart kan jag i framtiden tänka mig att förlova mig med henne.


Postat av: Miss Borén

Hej Peter, du vet inte vem jag e och jag vet inte vem du e men jag säger iallafall hej :-)
Jag e en gammal barndomsvän till Pea och jag tycker att det e kul att hon har en pojkvän nu efter alla år! :-)
En fråga, jaa jag ställer en vanligt fråga som du säkert har hört tusen, tusentals gånger: Vad fick dig att vilja bli teckenspråkstolk? :-D Älska och ta hand om varandra, Mvh sara


Hej Miss Borén!!

Haha, ja det är en vanlig fråga, men jag att det beror på ett starkt språkintresse och att jag sett mycket Tsp eftersom jag är uppväxt i Örebro och gått på Risbergska, jag har ganska lätt för att lära mig språk och älskar att använda det, Tsp är nog det roligaste av alla språk jag kan.


Postat av: Helen
Peter, du... va´rädd om Pernilla.
En fråga är: Visst är hon en mysig och fantastisk tjej? För mig är hon det, så håll med mig, annars ska du få med mig att göra!;)


Ja jag håller med fullt ut, Pernilla är en fantastisk tjej som jag bara tycker om  mer och mer, jag blir glad varje gång jag träffar henne och vi har väldigt roligt tillsammans och hon har bara bra sidor som jag hela tiden upptäcker fler av. Och jag säger samma sak, det blir inte roligt för den som behandlar henne illa!!


Postat av: Josannah

ser att det handlar mest om Pea.. men
hur gammal är du, och har du tänkt att bo i göteborg för alltid? Din drömjobb är tolk eller egentligen annat? Vilket är vackrast/mest bekvämt att använda teckenspråk eller talspråk?
Vad ser du hos Pea, jag menar vad var det som gjorde att du förälskade dig i henne? =)


Hej Josannah!!

Jag är 29 år gammal och vill bo kvar i Göteborg, jag känner inte alls för att flytta tillbaka till Örebro där jag är uppväxt. Mitt drömjobb är absolut att bli tolk, det passar mig perfekt, jag vill ha ett jobb där jag hela tiden får lära ny kunskap, träffa mycket folk och vara i nya situationer dagligen. Det är svårt att säga vilket som är mest bekvämt Tsp eller svenska, men det är roligare att använda Tsp för det är ett levande språk på ett helt annat sätt än svenskan, som ibland kan kännas lite tråkigt och monotomt jämfört med Tsp.

Att jag föll för Pernilla var nog självklart att jag tycker att hon är väldigt vacker, men hon är en positiv levnadsglad tjej med en underbar personlighet och humor som jag fastade direkt för, vi har väldigt roligt tillsamman och det är jätteviktigt.


Postat av: Maria "Jane" Sandin

du wombat jag jane
Vad är det som fått dig att bli intresserad av teckenspråk?
Vad är dina framtidsplaner?
:)


Hej Wombat!!! Alias Jane...

Ett stort språkintresse och att jag tycker Tsp är ett underbart språk som jag sett mycket av under min tid jag bodde i Örebro, jag får leva ut lite mer när jag använder Tsp och det passar mig som person Pga att jag är lite av en "clown" som gillar att skratta med folk och använda min kropp i mitt språk.

Mina framtidsplaner är att jobba som tolk och resa med Pernilla och se många olika platser, skaffa motorcykel, kanske starta ett band igen, bli Tae Kwon Do instruktör och ha det så bra jag bara kan.


Ja, då hoppas jag att ni alla är nöjda med mina svar annars får ni väl höra av er till Pernilla så får jag väl fortsätta att skriva eller så ber ni Pernilla att smiska mig lite så lovar jag att göra ett bättre jobb nästa gång....Kram och på återseende.


Min tanke är hos er!

Fam Bergqvist!
Jag hitta inte ord, det är bara så orättvis!...

Skickar massor kramar till er!




RSS 2.0